• Inici
  • Iocus
  • Mònica Lapeyra

Mònica Lapeyra i Pertussini

Directora de Iocus

Mònica Lapeyra i Pertussini

De vegades em pregunto... i com he arribat fins aquí?

Vaig treballar durant 22 anys a una entitat bancària, La Caixa. Després, vaig decidir fer el salt per dedicar-me a treballar amb les persones i les organitzacions, que és el que realment m’enriqueix i identifico com la meva vocació. Des del 2005 imparteixo formació a empreses i organitzacions.

De les meves intervencions a les organitzacions puc explicar-vos que treballo integrant els continguts intel·lectuals amb l’experiència grupal i relacional-emocional, navegant dels jocs i dinàmiques a les tècniques i aprenentatges que faciliten el progrés professional.

pilotesColors50x50

La informació s'oblida;
l'experiència s'integra i perdura.

 

Amb accent i interès en el desenvolupament i autoconeixement de les persones: si no em conec, com puc aprofitar els meus recursos? Com puc saber què necessito per millorar? Com puc traçar un Pla d'Acció?

També faig atenció personalitzada en sessions individuals, des de la teràpia humanista, la PNL, el coaching, el Mindfulness, la Psicologia Positiva, les Flors de Bach. Barrejo tot allò que he anat aprenent per a buscar la fòrmula més adequada a cada persona, perquè tots –equips i individus- som únics i irrepetibles.

Llicenciada en Psicologia clínica (UB). Certificat Internacional en Coaching amb PNL (Adaptic-John Grinder). Practitioner en PNL (Institut Anthemon), Màster en PNL (Institut Integratiu) i Trainer en PNL (Institut Gestalt). Màster en Ludoformació (Espailúdic). Psicologia Integrativa SAT –Eneagrama- (Instituto Hermes). Graduada en Mindfulness (Adaptic).

Tècniques de gestió de l'estrés i autoconeixement. Dinàmiques de la risa. Monitora de Qigong (Txikung).

A les accions formatives que imparteixo, integro els continguts i treball intel·lectual amb l'experiència grupal i relacional-emocional, navegant dels jocs i dinàmiques a les tècniques i aprenentatges que faciliten el progrés professional.

Amb accent i interès en el desenvolupament i autoconeixement de les persones.

 

COL·LABORACIÓ I TREBALL EN XARXA:

I des d'aquí, coordinació i treball en equip amb altres formadors, consultors, coachs, ludoformadors, actors i actrius, risoterapeutes i altres especialistes, per trobar la millor solució i posada en marxa de la vostra acció formativa.

  • Vols ​fer crèixer el teu equip de treball? Escriu-nos i et farem propostes